betonkerítések nyitólap beton kerítések betonkerítés telepítése beton kerítés logo betonkerítések gyártó beton kerítések ára kapcsolati információ beton kerítésekkel kapcsolatban


kerítések betonból elemes betonkerítések kiszallitas

Vállalkozásunk telephelye , ahonnan minden kerítéssel kapcsolatos megrendelés kiindul , Ózdon található . Minden megrendelésnek eleget teszünk szállításban  , és kerítéstelepítésben egyaránt.  Magyarország határain  belül, és határain kívül is. Cégünk nem ismer határokat. Ma már Szlovákia egész területe is,  állandó megrendelőink közé tartozik.

A megrendelt terméket az ország bármely pontjára és Szlovákia területére is kedvező árakon házhoz szállítjuk.

Cégünk, kerítéseink  házhozszállítását is , a lehető legrugalmasabban, és leggyorsabban   oldja meg,  figyelembe véve , hogy itt is a legkedvezőbb szolgáltatást kínálhassuk. Kiszállítás előtt ,  minden esetben, először is ügyfeleinkkel  egyeztetünk, a számára megfelelő szállítási időpontjáról.  A szállítást , hogy  minél gazdaságosabb legyen  mind két fél számára ,  úgy nevezett kapcsolt fuvarral oldjuk meg.  Így lehetőség nyílik egyszerre több megrendelésnek is eleget tennünk, és a szállítási költségeket is egyben csökkenteni. A szállítási díjat , mindenestben  a szállított anyag súlya, és a szállítás  távolság határozza meg.

Ha a szállításon kívül  az ügyfél egyben kerítés telepítését is kér , cégünk,  hogy  a megrendeléstől számítottan, a  leggyorsabb határidőn belül  elkészíthesse  ügyfeleink minden igényét kielégítő , minden szempontnak megfelelő kerítését,  a szállítás után, munkatársaink azonnal munkához is látnak.