betonkerítések nyitólap beton kerítések betonkerítés telepítése beton kerítés logo betonkerítések gyártó beton kerítések ára kapcsolati információ beton kerítésekkel kapcsolatban


kerítések betonból elemes betonkerítések leirasok

Zárt kerítések

A zárt betonkerítések  magassága  1,5 -3,- m közötti , ezért leginkább  ideális választás oldal, és hátsókerítésnek, valamit válaszkerítésnek . Válaszkerítésnek  főként olyan területeken , ahol a lakóházak  közel helyezkednek el egymáshoz. Ez a fajta betonkerítés a magassága, és a beton tömörsége miatt  hangszigetelő hatással is rendelkezik , ami forgalmas utak mellett nagyon kedvezően hat  , az ott élők számára.
Ipari kerítések

A zártkerítéseknek ezt a típusát ,  amely egyszerű tömör betonelemekből áll , főleg  ipari területeknél célszerű  telepíteni  . Ennek a kerítésnek magassága  2m-től kezdődik, de magasságuk igény szerint variálható.  Mivel ilyen területeken nincs szükségük különösebben  esztétikus megjelenésre , betonelemei igen egyszerű mintázatúak, de a legolcsóbb árkategóriába is tartoznak . Így nagyon gazdaságosan telepíthető hosszabb  kerítés is,  bármilyen  ipari terület köré.
Szolid típusok

Az aranyközépút a kerítések választásában a szolid típusú betonkerítés. Aki nem szeretne teljesen sem zár, sem nyitott kerítést , annak ez a legjobb választás. Ennek a típusnak csak az alsó szakasza  tömött és zárt, a felső része   nyitott , vagy csak részben nyitott . Mintaválasztási lehetőségek itt is bőségesek , és  a magasságuk  is igény szerint választható.
Utcafronti kerítés

Az utcafronti kerítéseknél több mindent vettünk figyelembe , hisz az utcafronti kerítéseknél fontos, hogy tetszetős, és változatos legyen.  Ezeknek  a kerítéseinknek  többsége beláthatóbb, nyitottabb , és mindenesetben kombinálható . Kombinálhatóak fával, akár borovi fenyőfával, vagy kovácsoltvas elemekkel.  Ezek kombinációival, rendkívül változatos, és mutatós szép kerítéseket tudunk építeni . Ennél a típusnál  kínáltunkban szerepel a kétrészes fahatású betonkerítés , amelyeknek  magassága az utcafelőli helyeken is , igények szerint változtatható .

Fontos az oszloptípusaink csoportosításra, hogy oszlopaink vállal készülnek minden    kategóriában . Ami annyit jelent , hogy két részre választjuk őket .  Ami  földben van tömör,  elválasztva attól ami a levegőben . A kerítés elemek erre a tömör részre fekszenek fel,  pontosabban a  vállra . Telepítés szempontjából az ilyen technológiájú kerítés stabilabb , és gyorsabban telepíthető  ,mint amiben nut fut végig, hiszen nem kell furatokkal a nutokat elrekeszteni . Furatok nélkül az oszlopok is erősebbek, , és  a kerítés magasságát is könnyebben szintbe lehet ezáltal hozni. A vállal készült oszlopos kerítéseknek telepítése gyors,  egyszerű, és házilag is könnyedén elvégezhető.